lunes, 4 de mayo de 2015

Coca casolana amb gotes de xocolata

Boníssima!!! Una coca ideal per esmorzar a la terrasseta un bon diumenge! Aprofitem que sembla que comença a fer bo per disfrutar d'aquests petits moments.

Ingredients:

500g de farina de força
15g de llevat fresc
50g de mantega
15g llet en pols (opcional)
10g de sal
25g de sucre
270g d'aigua
125g de gotes de xocolata

Posem tots els ingredients menys l'aigua i la xocolata al robot i amassem durant 8-9 minuts afegint l'aigua poc a poc. A l'últim minut hi tirem la xocolata.
Estirem la massa de forma rectangular en una safata amb paper de forn, tapem amb un drap humit i deixem fermentar 2 hores.
Dividim la massa en 4 (per fer coques d'uns 250g) i els hi donem forma. Tapem i deixem fermentar 30 minuts més.
Podem espolvorejar una mica més de sucre per sobre i coem les coques al forn ja calent a 200 graus uns 17 minuts.

Bon profit!

1 comentario: