Avui m'he llevat dolça però amb poc temps, així que... Tartaletes de melmelada! Fàcils i bones.
Ingredients:
250g de farina
125 de mantega freda
2 rovells
2 cullerades de sucre llustre
1 pessic de sal
Melmelada al gust
Procediment:
Posem la farina i la mantega a daus al processador d'aliments i triturem fins que quedi com pa ratllat (també es pot fer a mà).
Afegim els rovells, el sucre i la sal i barrejem. Formem una bola i la guardem a la nevera, embolicada amb film, una mitja hora.
Preescalfem el forn a 170 graus.
Un cop refrigerada, l'estirem i la tallem en forma de cercles de la mida del motlle. Posem les bases als motlles previament untats i els omplim amb melmelada, en aquest cas era de cirera que li dóna un toc àcid, i si és casolana millor que millor!
Tallem uns trossets de massa amb la forma que ens agradi per decorar-les. Abans de posar-les al forn podem pintar-les amb ou perquè quedin més dauradetes.
Coem uns 15 minuts a 170 graus. Deixem refredar i a disfrutar!
No hay comentarios:
Publicar un comentario